Gourmet Food till JordbroEfter 32 år på Slaktis är det dags för flytt!

Efter 32 år på samma adress i Slakthusområdet är det dags för nya lokaler! Det är med en gnutta vemod men framförallt med en hel del entusiasm och förhoppning som vi tar steget och flyttar till Jordbro. Från och med den 10 december kommer vår nya adress att vara Lagervägen 15, 136 50 Jordbro. Nedan följer några ord från vår VD Oscar Uhrström om stundande flytt och om Gourmet Foods framtid.

”Vi tar nya tag!

En spännande och utmanande flytt pågår under hela december. Det innebär många saker som ska lösas, varje dag, hela tiden. Ett enormt engagemang på alla avdelningar kommer att säkra denna flytt.

Vad händer efter flytten då, är allt som tidigare? Grunden i Gourmet Food är densamma men vi får stora möjligheter till vidareutveckling, vilket vi har velat en längre tid. Marknaden utvecklas och nya krav tillkommer hela tiden, och nu får även vi möjligheter att utvecklas – i våra fina nya lokaler.

Vårt nya lager har ett logistiskt flöde som är ”up to date” på en helt annan nivå än idag. Vi skapar produktionsmöjligheter, både inom kött och fisk. Vår ambition är att varsamt utveckla vårt erbjudande till våra kunder. ”Testa-utvärdera, testa-utvärdera, testa-utvärdera” osv, kommer vara ett mantra för oss. Vi kommer ta fram kvalitativa produkter som hjälper våra kunder i deras vardag.

Vår transportavdelning får, äntligen, en bra yta att hantera all lastning på. Bättre ordning säkrar bättre kvalitet!

I och med vår flytt så har vi fyllt på vår säljavdelning också med fler säljare på fältet än tidigare! Vi ska vara hos våra kunder för att inspirera, lyssna, utmana och underlätta. Vår kompetens ska vara våra kunders trygghet!

Detta är bara ett axplock av vad som sker framöver.

Finns det nyfikna kunder så är Ni alltid välkomna till oss och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor!

Vi ses!”

/Oscar Uhrström och vännerna på Gourmet Food