Vi är äntligen här – vi startar igång vår produktionsanläggning! Som vi längtat och förberett oss!
Hängmörningskylen är fylld sedan första veckan i april så först ut är hängmörat kött, på ben och urbenat.
Med en av Stockholms största hängmörningskylar kan vi nu erbjuda egenhängmörat kött. Vi arbetar med fallande kyla och stockarna ligger minst 21 dagar. Vi erbjuder selekterad nöt från Sverige, Finland och Frankrike.
”Fasen vad kul det är att jobba med det här! Att tillsammans med mina kollegor få leverera dessa stockar är en ren LYX!”
— Erik Berggren, säljare, Gourmet Food
I spetsen för vår produktion och hängmörning står Albert Kubaka och Lasse Sahlström. Albert har erfarenhet som kock från många restauranger i Stockholm och de senaste sju åren som Souschef och Köttmästare på Restaurang AG.
Lasse har 35 års erfarenhet av köttbranschen, både som styckare och finstyckare men också som Köttmästare i saluhall.
Det Albert och Lars inte vet om kött osv.