Kvalitet & MiljöKärlek till mat

Människor som brinner för det de för finns över hela världen. Vi kan ha olika sätt att tänka, olika seder och kulturer men en sak är säker, har man kärlek till det man sysslar med så blir resultatet också bra. Vi tror på en värld där man delar med sig av sina kunskaper och arbetar tillsammans mot en hållbar livsmedelsproduktion.

Kvalitet
Leverantörsbedömning görs av våra leverantörer och producenter. De flesta har kvalitetscertifikat enligt ISO 9001:2000 eller BRC. När vi funnit en producent eller leverantör som motsvarar våra förväntningar vårdar vi relationen och bygger upp ett långsiktigt samarbete med fokus på kvalitet och stabilitet.

Miljö
Mat har stor inverkan på miljön, vi överväger alla steg i den processen. Från människohälsa, kultur och tradition till att maten produceras och transporteras på effektivaste sätt. En god logistik och inköpsplanering bidrar också till att vi kasserar väldigt lite mat.

Kontroll
Regelbundna kontroller av vår verksamhet och lokaler görs både av Miljöförvaltningen i Stockholms län samt av vår externa veterinär. Utöver detta genomför vi även interna inspektioner och kvalitetskontroller. På utvalda produkter, beredda som råa, i vissa fall redan testade väljer vi att göra egna stickprovskontroller (mikrobiologisk analys).

I våra miljö- och kvalitetsfrågor samarbetar vi med Anticimex.

Har du frågor eller synpunkter, tveka inte att kontakta oss på 08-600 52 00 eller info@gourmetfood.se.

Våra Certifikat