Jacqueline’sMed inspiration från hela världen!

I oktober 2020 öppnade Stockholm Krogbolag, som bland annat har Vassa Eggen, Tako och Tennstopet, Jacqueline’s – en modern diner med influenser från Brooklyn och Tel Aviv. En regnig januaridag träffade vi Michelle Broman som är Restaurangchef och Oliver Sundberg som är kökschef på Jacqueline’s.

Jacqueline’s ligger centralt beläget i korsningen Malmskillnads­gatan/Mäster Samuelsgatan. Det första man möts av när man kommer in i restaurangen är en härlig, välkomnande och glad stämning. Det är hemtrevligt och mysigt samtidigt som det känns levande med musiken och den färgstarka inredningen. Allt känns så genomtänkt och vi får känslan av att detta är något vi inte upplevt tidigare.

Menyn är en spännande och rolig internationell blandning med inspi­ration från Brooklyn och Tel Aviv. En specialare är Pinsa, en pizza som är kalljäst och avlång. En annan paradrätt är ”Flyers” – bagels med tillbehör som serveras på våningsfat där sällskapet kan dela och du får meka din egen bagel. Utöver detta kan man hitta allt från Anka Tagine och Lamm kefta till Steak Fiorentine och Moules ”Larrupin Café”.

Jacqueline’s har 145 platser och erbjuder frukost, brunch, lunch, middag och barhäng. Tillgänglighet är ett ledord och målgruppen är vem som helst, gammal som ung. Alla kan trivas här!

– Vi tycker att det har gått bra att öppna Jacqueline’s, under rådande omständigheter. Säger Oliver.

– Det blir mycket spontana besök vilket är jätteroligt! Vi har haft tur, det är många vill komma och testa Jacqueline’s och vi har redan ett stadigt stammis-klientel. Men man längtar så klart tills man får zick zacka mellan stående gäster i baren igen! Säger Michelle.

Jacqueline’s är ett perfekt ställe oavsett vilken typ av måltid du är ute efter. Avnjut en härlig brunch med familj och vänner, en mysig fredagslunch med bästa kollegan eller varför inte en romantisk middag på Alla hjärtans dag med din käresta? Vi fick tjuvkika på Alla hjärtans dag-menyn och den verkar lovande… Kalventre­côten och ostronen kommer självklart från oss på Gourmet Food!