• LogistikJohan DahlbergLogistikchef,  
    Ska det spelas handboll är det Johan du ska ringa. Efter match väntar god mat, gärna något egenfiskat!  
    08-600 52 61, 070-190 62 61
  • LagerRobin DonaireNär han inte jobbar på Gourmet Food är han sannolikt på turné i Baltikum med bandet NATTEN. I personalköpspåsen från Gourmet Food hittar vi salsiccia med fänkål, Robins nya favorit på grillen.  
    070-190 62 46
  • LagerJonas Johansson
  • LagerAlf Nordmark
  • LagerRickard AnderssonGruppansvarig, orderplock  
    Här på slakthusområdet lystrar han främst till smeknamnet ”Richen” och känns igen på sin östgötska dialekt. Saker som spelar roll är bowling (han lär vara riktigt bra), golf och somrar på Fårö.
  • LagerJimmy HolmNär Jimmy vill komma ifrån är det sportfiske som gäller, han flänger gärna runt med sin Ryds på släp och tampas med likasinnade.
  • LeveransJohn LandesvedTransportledare,  
    Träffar du John på fritiden kanske du är i Thailand eller New York för han gillar att resa. Personalköpen från Gourmet Food består oftast av Flap Steak U.S. Beef.  
    070-190 62 42
  • LeveransLeandro Ferreira SjöströmTransportledare,  
    Förflutet som innebandyproffs i Schweiz om nu det är något att skryta med. Leo brinner lite extra för fotboll och favoritlaget är FC Barcelona.  
    070-190 62 34
  • LeveransBerra FasthFörflutet i grönsaksbranschen både som chaufför och i butik i Högdalen. Sittande i rödljus dagdrömmer han sannolikt om sitt landställe i Sparreholm.
  • LeveransPeter Nilsson
  • LeveransJerry LindströmNär Jerry inte kör bil på Gourmet Food kan man hitta honom på en golfbana där han gära tar en runda tillsammans med goda vänner.
  • LeveransJimmy JohanssonEn frisk fläkt på leveransavdleningen, på fritiden lockar långa promenader med hund och fru.
  • LeveransKent Bergander
  • LeveransMikael HagströmSom medlem i Tantogårdens Bangolfklubb har Hagis bland annat varit med och tagit Europacupguld år 2000 i Holland.
  • LeveransMorgan Kiltorp
  • LeveransJimmy Engström
  • LagerHåkan Enberg (tjänstledig)