Keep calm and eat pastaLåt oss presentera: Rummo, vår nya premiumpasta!

Vi på Gourmet Food har länge sökt efter ett premiumpasta-märke som kan svara upp för de höga krav vi och våra kunder ställer på sin pasta. Pasta har inte längre en biroll på tallriken utan är ofta stjärnan i rätten. Det vi länge sökt har vi nu hittat i Rummo!

Familjen Rummo, nu i sjätte generation, har producerat pasta av högsta kvalitet i Benevento sedan 1846. Med engagemang och passion strävar Rummo efter perfektion i alla faser av produktionsprocessen. För Rummo är pasta självklart en del av Italiens kultur och de respekterar den italienska passionen för god mat och de olika regionala traditionerna i hantverket.

Valet av durumvete är av högsta kvalitet och den långa knådnings- och torkningstiden (exakta tiden är alltid en företagshemlighet!) garanterar en pasta med enastående matlagningsprestanda och unik konsistens. Bronsvalsarna som de använder gör dessutom så att pastan får en porösare yta som fångar och förstärker alla kryddor och smaker.

Rummo är uppskattad av kockar och foodies världen över, eftersom den är perfekt för tillagning och känd bland älskare av riktig al dente-pasta. På grund av dess egenskaper är Rummo ett av de ledande före­tagen i Italien på Premiumpasta-marknaden och vi på Gourmet Food är mycket glada att vi funnit varandra!

Sortiment? Tryck här!